Toimipisteet

Toimistot

Cubiqin sydän sykkii Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa. Joustava työkulttuurimme mahdollistaa työskentelyn myös siellä, missä itse haluat.

Tutustu toimipaikkoihimme ja hae meille jo tänään.

Helsinki

Cubiqin suurin toimipiste sijaitsee Helsingin Kalasatamassa ja kätkee sisälleen monenlaisia osaajia. Noin +40 henkilöämme on innostunut joukko konsultteja, dataajia, devaajia ja erilaisia hallinnon ammattilaisia.

Toimistolla lempipaikkamme on lounge, jonka sohville kokoonnutaan yhdessä tauoille, pelaamaan, aftereille ja kuukausipalavereihin. Meiltä löytyy myös lepohuone sekä työpisteet ja keittiöt kahdessa eri kerroksessa. Toimiston lisäksi koko Cubiqin yhteistä tunnelmaa ylläpidetään kuukauden aktiviteeteissa sekä Teamsin, Slackin ja Whatsappin välityksellä.

Lahti

Lahden toimistolaiset takovat asiakasympäristöjen datasta timantteja ja varmistavat, että asiakkaillamme on oikeat välineet oikeassa paikassa nykyaikaisin menetelmin. Myös Lahden toimistomme on kuin timantti: kaunis vanha rakennus, jonka parveke aukeaa torin suuntaan. Lahdesta löytyy myös Cubiqin ainut elekroninen dartsitaulu, joka on ollut kahvitauoilla kovassa huudossa.

Tampere

Cubiqin Tampereen toimiston on väki on kasvanut tasaisesti. Kommunikointi tiimissä on avointa ja meno rentoa mutta asiantuntevaa. Keskustelunaiheet vaihtelevat laidasta laitaan, mutta kestosuosikkeina toistuvat sarjat, ruoka (niin sen valmistus kuin syöminenkin) sekä osakekurssien kehitys. Tampereen toimiston alakulttuurin arkeen on muodostunut omat rutiininsa, mutta tämä ei tarkoita missään nimessä itseään toistavia työpäiviä! Tiimin monipuoliset asiakkuudet ja kirjavat persoonallisuudet varmistavat, että päivissä riittää vaihtelua.

Turku

Turun pieni ja kodikas toimistomme sijaitsee Logomon Konttorissa pienen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta. Yhden huoneen toimistostamme löytyy avokeittiö, lekottelusohva, moderni puhelinkoppi ja wc, minkä lisäksi Logomo tarjoaa tiimin käyttöön neukkarit ja kivan lounasravintolan. Turkulaiset ovatkin viihtyneet toimistolla sen avaamisestä lähtien päivittäin.