Toimipisteet

Toimistot

Cubiqin sydän sykkii Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa, mutta yksittäisiä sankareitamme löytyy myös esim. Turun suunnalta. Joustava työkulttuurimme mahdollistaa työskentelyn siellä, missä itse haluat.

Tutustu toimipaikkoihimme ja hae meille jo tänään.

Helsinki

Cubiqin suurin toimipiste sijaitsee Helsingin Kalasatamassa ja kätkee sisälleen monenmoista osaajaa. Noin +40 henkilöämme on innostunut joukko konsultteja, koodareita, palveluasiantuntijoita ja erilaisia hallinnon ammattilaisia.

Yhteisillä kahvitauoilla joku huitoo kapuloita virtuaalipelien tahdissa, ja on toimistolle rakennettu kerran minigolfratakin. Nyt etäaikana tunnelmaa ylläpidetään Teamsin, Slackin ja Whatsappin välityksellä, mutta odotamme kuumeisesti, että koko Cubiqin porukka saadaan taas koottua Kalasatamaan yhteisiin kuukausipalavereihin ja after workeihin.

Lahti

Cubiqin data & pilvi -keskittymä sijaitsee suurimmaksi osaksi Lahdessa. Nelihenkinen Lahden toimistotiimi takoo asiakasympäristöjen datasta timantteja ja varmistaa, että asiakkaillamme on oikeat välineet oikeassa paikassa nykyaikaisin menetelmin.

Helsingin toimistolla käydessään Team Lahti nappaa mukaansa ennakkoon tilatut Da Capot, mutta on Lahdessa jotain omaakin: elektroninen dartsitaulu pitää huolen päivittäisestä taukojumpasta ja yhteisestä hauskanpidosta.

Tampere

Cubiqin Tampereen toimisto on pieni ja tiivis. Kolmen hengen tiimi on sekalainen mutta toisiaan täydentävä seurue, jossa on kaksi kokenutta Qlik-konsulttia ja yksi hieman tuoreempi Qlik-osaaja.

Kommunikointi tiimissä on avointa ja meno rentoa mutta asiantuntevaa. Keskustelunaiheet vaihtelevat laidasta laitaan, mutta kestosuosikkeina toistuvat sarjat, ruoka (niin sen valmistus kuin syöminenkin) sekä osakekurssien kehitys. Tampereen toimiston alakulttuurin arkeen on muodostunut omat rutiininsa, mutta tämä ei tarkoita missään nimessä itseään toistavia työpäiviä! Tiimin monipuoliset asiakkuudet ja kirjavat persoonallisuudet varmistavat, että päivissä riittää vaihtelua.