Rekry
Qlik-konsultti

Työn kuvaus

Hei Qlik-osaaja! Kaipaatko urallesi nostetta, työhösi haastetta ja rinnallesi rennon tiimin, jonka kanssa ratkoa niin työn kuin elämänkin haasteita? Hyppää kyytiimme ja katso, mitä voisimme tarjota.

Meillä on aina tarvetta hyville Qlik-konsulteille. Haemme tiimiimme jatkuvasti osaajia, jotka hallitsevat konsultoinnin periaatteet ja innostuvat Qlik-kehittämisestä asiakasrajapinnassa. Voit olla juniori, seniori tai jotain siltä väliltä, sillä tiimimme muodostuu monentasoisista osaajista ja rekrytointitarpeemme vaihtelevat asiakastoimeksiantojen mukaan. Keskeistä on intohimosi data-analytiikkaa kohtaan, ja kaikki muu tulee vasta sen jälkeen. Olisi kuitenkin hyvä, että sinulla on jo kokemusta datan mallinnuksesta ja visualisoinnista, sillä ne ovat isossa osassa työnkuvaasi.

Työntekijöidemme mukaan tiimityöskentely on Cubiqilla DNA:ssa. Meillä töitä tehdään vahvasti asiakastiimeissä, joissa kanssasi on monesti mukana tiimin koosta riippuen myös muita analytiikkakonsultteja sekä data- tai webbipuolen osaajia. Emme ole toimialasidonnaisia, joten asiakkaamme ja toimeksiantomme vaihtelevat laidasta laitaan, ja siinä sivussa opit eri liiketoiminta-alueista paljon itsekin. Pääsetkin laajentamaan ymmärrystäsi datan ja analytiikan arvoketjun valjastamisesta organisaation tarpeisiin hyvin monipuolisesti.

 

Saattaisit sopia meille konsultiksi, jos sinulta löytyy

→ Aitoa paloa data-analytiikkaa kohtaan

→ Kokemusta konsultoinnista, datan mallintamisesta ja visualisoinnista

→ Kyky toimia sekä tiimissä että itsenäisesti

→ Hyvät kommunikointitaidot

→ Sujuva suomen ja englannin kielen taito

 
Rekrytointiprosessin aikana kartoitamme osaamistasi ja intohimoasi analytiikkaa kohtaan, jotta olisimme paras mahdollinen match toisillemme. Roolisi rakennamme näiden keskustelujen ja kiinnostuksenkohteidesi pohjalta.
 

Miksi Cubiq?

Olemme osa globaalin insinööri-, suunnittelu- ja konsultointiyritys AFRYn digitaalista AFRY X -liiketoimintaa. Meillä pääset osaksi energistä ja osallistavaa yhteisöä, jossa on loistava tekemisen meininki ja työtäsi arvostetaan. Saat vaikuttaa aidosti asioihin ja luotsata omia visioitasi eteenpäin. Vapauden ja vastuun lisäksi takaamme joustavan työympäristön sekä kilpailukykyiset edut. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa.

 

Innostuitko?

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja liitä kylkeen CV:si. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja haastattelemme sopivien osaajien osuessa kohdalle.

Lisätietoa roolista ja asiakkuuksista saat rekrytoinnista vastaavalta Vesa Pukilta, puh. +358 40 066 6114 tai vesa.pukki@afry.com

Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen

* Linkki ohjautuu AFRYn rekrytointijärjestelmän hakulomakkeelle, jonka kautta haetaan myös Cubiqille.

Jaa somessa

ESIMERKKEJÄ EDUISTAMME

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Työsuhdepyörä
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jooga)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Päräyttävät yhteistapahtumat
Vapaa-ajan tapaturma- ja

ryhmähenkivakuutus

Tutustu tulevaan tiimiisi

#wearecubiq

“Data-analyytikkona innostavinta työssäni on se, kun saan kehitettyä ratkaisun johonkin kinkkiseen datan mallintamiseen tai visualisointiin liittyvään pulmaan. Cubiqilla pääsin lyhyessä ajassa työskentelemään erilaisissa Qlik-kehitystöissä sekä asiakkaan oman datan ymmärrystä kehittävissä projekteissa, joissa näistä innostavista hetkistä ei ole pulaa. Itse työt hoituvat helposti niin kotoa kuin toimistolta, ja Cubiqin tiimi on tukena paikasta riippumatta.”
Rami Neziri

Rami Neziri

Junior Consultant

“Teen päivittäin Qlik-sovelluksia organisaatioiden sisäiseen käyttöön, mutta tälläkin hetkellä olen mukana useammassa toteutuksessa, jossa visualisointeja on integroitu osaksi organisaatioiden ulkoisille käyttäjille tarjottavaa tuotetta. Monipuolisten toteutusten ja mielenkiintoisten asiakkaiden ansiosta pääsen päivittäin kehittämään hyvin laaja-alaisesti osaamistani. Saatan saman päivän aikana kehittää Qlik-sovellusta, kirjoittaa Python-ohjelman datan lataamiseen ja olla mukana ideoimassa sisäisiä kehityskäytäntöjämme. Yksi parhaista asioista Cubiqilla onkin vahva panostus henkilöstön osaamisen kehittämiseen, ja tapoja sen toteuttamiseen ideoidaan yhdessä. Cubiqilla on mahdollisuus ottaa suurtakin vastuuta itselle tärkeistä ja kiinnostavista asioista.

Avoimet työpaikat

Qlik-konsultti

Qlik-konsultti

Meillä on aina tarvetta Qlik-konsulteille. Tulisitko sinä meille? Lue lisääRead More
Avoin hakemus

Avoin hakemus

Eikö tärpännyt? Lähetä avoin hakemuksesi, niin katsotaan, mitä voimme tehdä unelmiesi eteen. Lue lisääRead More