Rekry
Senior Data Engineer

Työn kuvaus

Haluaisitko rakentaa aikaa kestäviä dataratkaisuja edistyksellisillä teknologioilla? Kehittää pilvipohjaisia palveluja ja kehittyä myös itse? Saada aikaan jotain merkityksellistä yhdessä muiden huippuosaajien kanssa?

Senior Data Engineerinä osallistut pilvipohjaisten tietoalustojen, dataputkien ja rajapintapalveluiden suunnitteluun, kehittämiseen ja ylläpitoon. Olet osa Cubiqin datatiimiä, jossa kokeneet asiantuntijat auttavat sinua menestymään. Toimit asiakastiimeissä, jotka rakentavat asiakkaillemme huippuluokan liiketoimintalähtöisiä data- ja analytiikkaratkaisuja läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Rakennamme roolisi kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meille pääasia on, että modernit data- ja analytiikkaratkaisut ovat juttusi!

 

No, mitä sitten toivomme sinulta?

→ Kokemusta modernien dataratkaisujen tekemisestä AWS:ään, Azureen tai Snowflakeen

→ Useamman vuoden kokemusta konsulttina toimimisesta

→ Kokemusta useammasta asiakasprojektista

→ Kokemusta seuraavista: Azure Data Platforms/Analytics, Snowflake

→ Teknistä pilviosaamista (Azure AWS tai GCP) sekä pilvi-infraosaamista

→ Vahvaa tietokantaosaamista (SQL)

→ Tiedon mallinnusosaamista (esim. Datavault)

→ Erinomaisia kommunikointi- ja tiimityötaitoja

→ Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja itseohjautuvuutta

→ Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 
Plussaa on, jos taskustasi löytyy jokin seuraavista sertifikaateista:

→ Pilvipuolelta Azure/AWS/GCP

→ Jokin dataratkaisujen teknologioista, esim. Snowflake, Matillion, SQL Server

 

Miksi Cubiq?

Olemme osa globaalin insinööri-, suunnittelu- ja konsultointiyritys AFRYn digitaalista AFRY X -liiketoimintaa. Meillä pääset osaksi energistä ja osallistavaa yhteisöä, jossa on loistava tekemisen meininki ja työtäsi arvostetaan. Saat vaikuttaa aidosti asioihin ja luotsata omia visioitasi eteenpäin. Vapauden ja vastuun lisäksi takaamme joustavan työympäristön sekä kilpailukykyiset edut. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa.

 

Innostuitko?

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja liitä kylkeen CV:si. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja haastattelemme sopivien osaajien osuessa kohdalle.

Lisätietoa roolista ja asiakkuuksista saat data- ja pilviliiketoiminnan esihenkilöltä Terolta, puh. +358 40 534 9469 tai tero.ritala@afry.com

Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen

* Linkki ohjautuu AFRYn rekrytointijärjestelmän hakulomakkeelle, jonka kautta haetaan myös Cubiqille.

Jaa somessa

ESIMERKKEJÄ EDUISTAMME

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Työsuhdepyörä
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jooga)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Päräyttävät yhteistapahtumat
Vapaa-ajan tapaturma- ja

ryhmähenkivakuutus

Tutustu tulevaan tiimiisi

#wearecubiq

“Olen osa Cubiqin datatiimiä, jossa työhöni kuuluu mm. datan kanssa työskentelyä erilaisilla pilvi-infrastruktuureilla. Työssäni on parasta sen haastavuus ja monipuolisuus, ja eri projektien työkalut tuovat työtehtäviin vaihtuvuutta päivittäin. Cubiqilla olen päässyt kehittämään itseäni paljon mm. pilvimaailmaan syventymällä sekä moderneja ohjelmistoja ja työkaluja käyttämällä. Cubiqilla saan työskennellä hyvien tiimikavereiden kanssa, joilta jokaiselta löytyy huippuosaamista. Parasta Cubiqilla ovatkin juuri työkaverit. Itselleni on myös tärkeää, että työelämässä pääsee kehittymään, ja Cubiqilla kannustetaan oppimaan uutta sekä kehittämään itseään. Cubiqin erinomaisen tiimihengen sekä monimuotoisten ja modernien tehtävien takia työskentelystä on helppo nauttia.”
Markku Vahter

Markku Vahter

Senior Data Engineer

“Toimin vanhempana konsulttina datatiimissämme ja olen yksi lenkki ketjussa ratkomassa erinäisiä asiakkaiden kohtaamia datapulmia. Vuosirenkaita on kertynyt jo sen verran runsaasti, että olen “päässyt” urallani näkemään suurin piirtein kaiken. Tästä huolimatta jaksan edelleen innostua kaikenlaisesta uudesta ja kiiltävästä mutta johtoajatus on matkan varrella kirkastunut: Ei tekniikkaa vain tekniikan vuoksi vaan sille on oltava jokin oikea, mitattavissa oleva tarve, joka sen avulla pystytään ratkaisemaan. Ja tätä kaikkea olen päässyt Cubiqilla tekemään: Suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisuja, jotka ovat arkkitehtuurisesti perusteltuja ja kestävät aikaa. Ja vieläpä osaavien ja innostavien työkaverien parissa, joiden kanssa pystyy sparraamaan ja oppimaan uutta. Siksi Cubiq.”

Avoimet työpaikat

Qlik-konsultti

Qlik-konsultti

Etsimme tiimiimme kehittämishaluista Qlik-konsulttia. Lue lisääRead More
Senior Data Engineer

Senior Data Engineer

Olisimmeko me match made in data cloud? Lue lisääRead More
Avoin hakemus

Avoin hakemus

Eikö tärpännyt? Lähetä avoin hakemuksesi, niin katsotaan, mitä voimme tehdä unelmiesi eteen. Lue lisääRead More