Rekry
Avoin hakemus

Tule meille

Huiman kasvumme myötä tarvitsemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita joukkoomme. Onko sinulla osaamista tai taitoja, joiden avulla voimme tuottaa entistäkin laadukkaampia analytiikkaratkaisuja asiakasorganisaatioillemme? Älä epäröi vaan lähetä hakemus, jossa kerrot työkokemuksestasi sekä sinua kiinnostavista tehtävistä.

Nykyinen tiimimme koostuu Qlik-guruista, dataajista, web-kehittäjistä sekä erilaisista hallinnon ammattilaisista. Osalla meistä on enemmän pää pilvissä kuin toisilla, mutta kaikkia yhdistää halu kehittää asiakasorganisaatioidemme toimintaa datalähtöisemmäksi sekä toisaalta kehittyä myös itse.

Jos innovatiiviset data- ja analytiikkaratkaisut saavat sinut syttymään, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi ja kerro sinua kiinnostavista tehtävistä.

Jaa somessa

Esimerkkejä eduistamme

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Työsuhdepyörä
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jooga)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Päräyttävät yhteistapahtumat
Vapaa-ajan tapaturma- ja

ryhmähenkivakuutus

Janika Vähätiitto

Janika Vähätiitto

Senior Consultant

“Ymmärsin jo ensimmäisenä päivänä Cubiqilla, että olin tehnyt oikean valinnan. Parasta meillä on huikea työporukka, joka tasapainottaa vauhdikasta ja vaativaa konsultin työtä. Cubiq tarjoaa minulle jatkuvasti haasteita monipuolisissa tehtävissä tunnettujen asiakkaiden kanssa. Kuluvan vuoden aikana hienointa on ollut huomata kuinka suuri merkitys omalla työpanoksella on asiakasorganisaatioissa.”
Phuoc Tran Minh

Phuoc Tran Minh

Lead Consultant

“Tuotantotalouden DI:nä arvostan data-analyytikon monipuolista toimenkuvaa, jossa yhdistyvät liiketoimintaprosessien ymmärrys ja luovien teknisten ratkaisujen keksiminen. Tyypilliset Qlik-projektit ovat myös sikäli antoisia, että jo muutaman viikon jälkeen näkee saaneensa aikaiseksi todellisia muutoksia asiakasorganisaatiossa, eikä pelkkiä raportteja ja esityskalvoja. Nopeasti kehittyvä ala ja teknologia takaavat, että mielenkiintoisia haasteita ja upeita mahdollisuuksia on riittämiin, liity siis mukaan!”

Avoimet työpaikat

Analytiikkakonsultti

Analytiikkakonsultti

Etsimme tiimiimme Qlik ja/tai Power BI -osaajaa! Lue lisääRead More
Data Engineer

Data Engineer

Olisimmeko me match made in data cloud? Lue lisääRead More
Avoin hakemus

Avoin hakemus

Eikö tärpännyt? Lähetä avoin hakemuksesi, niin katsotaan, mitä voimme tehdä unelmiesi eteen. Lue lisääRead More