Rekry
Avoin hakemus

Tule meille

Huiman kasvumme myötä tarvitsemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita joukkoomme. Onko sinulla osaamista tai taitoja, joiden avulla voimme tuottaa entistäkin laadukkaampia analytiikkaratkaisuja asiakasorganisaatioillemme? Älä epäröi vaan lähetä hakemus, jossa kerrot työkokemuksestasi sekä sinua kiinnostavista tehtävistä.

Nykyinen tiimimme koostuu palveluasiantuntijoista, Qlik-guruista, dataajista, koodareista sekä erilaisista hallinnon ammattilaisista. Osalla meistä on enemmän pää pilvissä kuin toisilla, mutta kaikkia yhdistää halu kehittää asiakasorganisaatioidemme toimintaa datalähtöisemmäksi sekä toisaalta kehittyä myös itse.

Jos innovatiiviset data- ja analytiikkaratkaisut saavat sinut syttymään, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi ja kerro sinua kiinnostavista tehtävistä.

Jaa somessa

Esimerkkejä eduistamme

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Hammashuolto
Stellan Siivous
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jooga, jumppa)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto
Stella – Sairaan lapsen hoitopalvelu

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Relax-huone
Päräyttävät yhteistapahtumat

Marika Wahlroos

Marika Wahlroos

Lead Consultant

“Cubiqilla jokainen päivä on erilainen, eikä tylsää työpäivää ole tullut vastaan. Web-kehittäjänä suunnittelen ja toteutan yhdessä tiimini kanssa sovelluksia, aputyökaluja sekä laajennuksia olemassa oleviin järjestelmiin. Työtehtäviä on todella laidasta laitaan, sillä jokaisen asiakkaan ympäristö ja tarpeet ovat erilaiset. Yhtenä päivänä saatamme rakentaa autentikointiratkaisuja eri järjestelmien välille, kun taas toisena pähkäilemme, miten graafikon luomus saadaan ruudulle koodaamalla. Olenkin päässyt syventämään osaamistani aivan uudelle tasolle ja tutustumaan lukuisiin uusiin teknologioihin!”
Phuoc Tran Minh

Phuoc Tran Minh

Lead Consultant

“Tuotantotalouden DI:nä arvostan data-analyytikon monipuolista toimenkuvaa, jossa yhdistyvät liiketoimintaprosessien ymmärrys ja luovien teknisten ratkaisujen keksiminen. Tyypilliset Qlik-projektit ovat myös sikäli antoisia, että jo muutaman viikon jälkeen näkee saaneensa aikaiseksi todellisia muutoksia asiakasorganisaatiossa, eikä pelkkiä raportteja ja esityskalvoja. Nopeasti kehittyvä ala ja teknologia takaavat, että mielenkiintoisia haasteita ja upeita mahdollisuuksia on riittämiin, liity siis mukaan!”

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Eikö tärpännyt? Lähetä avoin hakemuksesi, niin katsotaan, mitä voimme tehdä unelmiesi eteen.Lue lisää