Rekry
Avoin hakemus

Tule meille

Huiman kasvumme myötä tarvitsemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita joukkoomme. Onko sinulla osaamista tai taitoja, joiden avulla voimme tuottaa entistäkin laadukkaampia analytiikkaratkaisuja asiakasorganisaatioillemme? Älä epäröi vaan lähetä hakemus, jossa kerrot työkokemuksestasi sekä sinua kiinnostavista tehtävistä.

Nykyinen tiimimme koostuu Qlik-guruista, dataajista, web-kehittäjistä sekä erilaisista hallinnon ammattilaisista. Osalla meistä on enemmän pää pilvissä kuin toisilla, mutta kaikkia yhdistää halu kehittää asiakasorganisaatioidemme toimintaa datalähtöisemmäksi sekä toisaalta kehittyä myös itse.

Jos innovatiiviset data- ja analytiikkaratkaisut saavat sinut syttymään, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi ja kerro sinua kiinnostavista tehtävistä.

* Linkki ohjautuu AFRYn rekrytointijärjestelmän hakulomakkeelle, jonka kautta haetaan myös Cubiqille.

Jaa somessa

Esimerkkejä eduistamme

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Työsuhdepyörä
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jooga)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Päräyttävät yhteistapahtumat
Vapaa-ajan tapaturma- ja

ryhmähenkivakuutus

Johanna Kulmala

Johanna Kulmala

Senior Consultant

“Cubiqilla työskentelyssä parasta on työkaverit sekä vaihtelevat projektit. Monipuolisten työtehtävien ansiosta pääsen kehittämään omaa osaamistani, sillä asiakkaiden tarpeet ja ympäristöt ovat erilaisia. Välillä rakennan talouden Power BI -sovellusta ja seuraavana päivänä kehitän asiakkaan Azure-ympäristöä. Omien taitojen syventyminen onkin takuuvarmaa, ja Cubiqilla on tullut opittua lyhyessä ajassa paljon.”
Phuoc Tran Minh

Phuoc Tran Minh

Lead Consultant

“Tuotantotalouden DI:nä arvostan data-analyytikon monipuolista toimenkuvaa, jossa yhdistyvät liiketoimintaprosessien ymmärrys ja luovien teknisten ratkaisujen keksiminen. Tyypilliset Qlik-projektit ovat myös sikäli antoisia, että jo muutaman viikon jälkeen näkee saaneensa aikaiseksi todellisia muutoksia asiakasorganisaatiossa, eikä pelkkiä raportteja ja esityskalvoja. Nopeasti kehittyvä ala ja teknologia takaavat, että mielenkiintoisia haasteita ja upeita mahdollisuuksia on riittämiin, liity siis mukaan!”

Avoimet työpaikat

Qlik-konsultti

Qlik-konsultti

Etsimme tiimiimme kehittämishaluista Qlik-konsulttia. Lue lisääRead More
Senior Data Engineer

Senior Data Engineer

Olisimmeko me match made in data cloud? Lue lisääRead More
Avoin hakemus

Avoin hakemus

Eikö tärpännyt? Lähetä avoin hakemuksesi, niin katsotaan, mitä voimme tehdä unelmiesi eteen. Lue lisääRead More