Rekry
Analytiikkakonsultti

Työn kuvaus

Haluaisitko olla mukana kehittämässä digitaalisia ratkaisuja ja viedä asiakkaidemme analytiikkaympäristöt uusiin sfääreihin? Muuttaa numeroita helposti ymmärrettäviksi analytiikkaratkaisuiksi? Liittyä energiseen tiimiimme?

Kesä on hyvää aikaa pohtia uusia työkuvioita. Haemme tiimiimme osaajaa, joka hallitsee datan mallinnuksen ja visualisoinnin sekä innostuu työskennellessään asiakasrajapinnassa. Jos sinulla on kokemusta Qlikin ja/tai Power BI:n kehittämisestä asiakasprojekteissa, saatat olla etsimämme analytiikkakonsultti.

Meillä pääset osaksi osaavaa tiimiä, jossa toimit erilaisten asiakasprojektien parissa kehittäen asiakasorganisaatioidemme liiketoimintaa ja päätöksentekoa entistä dataohjautuvammiksi. Emme ole toimialasidonnaisia, joten asiakkaamme ja toimeksiantomme vaihtelevat laidasta laitaan. Pääsetkin laajentamaan ymmärrystäsi datan ja analytiikan arvoketjun valjastamisesta organisaation tarpeisiin hyvin monipuolisesti.

 

Millaista osaajaa etsimme?

→ Sinulla on jo kokemusta Qlik- tai Power BI -kehittämisestä asiakastyössä

→ Sinulla on osaamista ja paloa datan mallintamiseen

→ Olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden liiketoiminnasta ja liiketoimintaprosesseista

→ Ymmärrät visuaalisuuden ja UX:n päälle

→ Olet tiimipelaaja mutta kykenet toimimaan myös itsenäisesti

→ Kommunikointi on sinulle vaivatonta ja projektityöskentely tuttua

→ Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

 
Rekrytointiprosessin aikana kartoitamme osaamistasi ja intohimoasi analytiikkaa kohtaan, jotta olisimme paras mahdollinen match toisillemme. Roolisi rakennamme näiden keskustelujen ja kiinnostuksenkohteidesi pohjalta.
 

Miksi Cubiq?

Olemme osa globaalin insinööri-, suunnittelu- ja konsultointiyritys AFRYn digitaalista AFRY X -liiketoimintaa. Meillä pääset osaksi energistä ja osallistavaa yhteisöä, jossa on loistava tekemisen meininki ja työtäsi arvostetaan. Saat vaikuttaa aidosti asioihin ja luotsata omia visioitasi eteenpäin. Vapauden ja vastuun lisäksi takaamme joustavan työympäristön sekä kilpailukykyiset edut. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa.

 

Innostuitko?

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja liitä kylkeen CV:si. Kesälomien vuoksi käymme hakemuksia läpi poikkeuksellisesti vasta elokuun alkupuolella, jolloin olemme yhteyksissä haastatteluihin kutsuttaviin.

Lisätietoa roolista ja asiakkuuksista saat rekrytoinnista vastaavalta Vesa Pukilta, puh. +358 40 066 6114 tai vesa.pukki@afry.com

Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen

Jaa somessa

ESIMERKKEJÄ EDUISTAMME

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Työsuhdepyörä
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jooga)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Päräyttävät yhteistapahtumat
Vapaa-ajan tapaturma- ja

ryhmähenkivakuutus

“Data-analyytikkona innostavinta työssäni on se, kun saan kehitettyä ratkaisun johonkin kinkkiseen datan mallintamiseen tai visualisointiin liittyvään pulmaan. Cubiqilla pääsin lyhyessä ajassa työskentelemään erilaisissa Qlik-kehitystöissä sekä asiakkaan oman datan ymmärrystä kehittävissä projekteissa, joissa näistä innostavista hetkistä ei ole pulaa. Itse työt hoituvat helposti niin kotoa kuin toimistolta, ja Cubiqin tiimi on tukena paikasta riippumatta.”
Janika Vähätiitto

Janika Vähätiitto

Senior Consultant

“Ymmärsin jo ensimmäisenä päivänä Cubiqilla, että olin tehnyt oikean valinnan. Parasta meillä on huikea työporukka, joka tasapainottaa vauhdikasta ja vaativaa konsultin työtä. Cubiq tarjoaa minulle jatkuvasti haasteita monipuolisissa tehtävissä tunnettujen asiakkaiden kanssa. Kuluvan vuoden aikana hienointa on ollut huomata kuinka suuri merkitys omalla työpanoksella on asiakasorganisaatioissa.”

Avoimet työpaikat

Analytiikkakonsultti

Analytiikkakonsultti

Etsimme tiimiimme Qlik ja/tai Power BI -osaajaa! Lue lisääRead More
Data Engineer

Data Engineer

Olisimmeko me match made in data cloud? Lue lisääRead More
Avoin hakemus

Avoin hakemus

Eikö tärpännyt? Lähetä avoin hakemuksesi, niin katsotaan, mitä voimme tehdä unelmiesi eteen. Lue lisääRead More