Tule meille

Sykkiikö sydämesi datalle? Saatat olla seuraava huippuosaaja timanttiseen tiimiimme! Tule tekemään Cubiqista entistäkin parempi ja vaikuta kanssamme tulevaisuuden suuntaamme.

 

REKRY

Miksi hakea meille?

1

Innostavat asiakasprojektit

Asiakkaamme ovat Suomen kiinnostavimpia yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita. Haastavat projektit pitävät motivaation korkealla ja osaamisen huipussaan.

2

Ihmiset toiminnan ytimessä

Loistava tiimihenki ja tekemisen meininki ovat menestyksemme avaintekijöitä. Yhdessä luomamme arvot, pelisäännöt ja tavat toimia ovat tehneet meistä huipputiimin. Me emme ole algoritmeja, me rakennamme niitä.

3

Osaaminen
nousukiitoon

Jatkuva kasvumme takaa joustavat ja mielenkiintoiset työtehtävät, joihin voit itse vaikuttaa. Mitä sinä haluaisit oppia seuraavaksi? Tule meille kehittymään ja kehittämään!

Esimerkkejä eduistamme

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Työsuhdepyörä
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jooga)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Päräyttävät yhteistapahtumat
Vapaa-ajan tapaturma- ja

ryhmähenkivakuutus

Avoimet työpaikat

Analytiikkakonsultti

Analytiikkakonsultti

Etsimme tiimiimme Qlik ja/tai Power BI -osaajaa! Lue lisääRead More
Data Engineer

Data Engineer

Olisimmeko me match made in data cloud? Lue lisääRead More
Avoin hakemus

Avoin hakemus

Eikö tärpännyt? Lähetä avoin hakemuksesi, niin katsotaan, mitä voimme tehdä unelmiesi eteen. Lue lisääRead More

Tutustu meihin

Toimipisteet

Cubiqin sydän sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, jossa valtaosa cubiqlaisista työskentelee. Helsingin tiimimme on fiksu ja filmaattinen, äänekkääksikin kuvailtu. Lahdesta puolestaan löytyvät firman pähkinäsyöpöt ja moottoriurheilijat ja Tampereelta siipikulinaristimme. Joustava työkulttuurimme mahdollistaa juuri sinulle sopivan työskentelyn.

 

Meistä sanottua

Marika Nyfors

Marika Nyfors

Lead Consultant

“Cubiqilla jokainen päivä on erilainen, eikä tylsää työpäivää ole tullut vastaan. Web-kehittäjänä suunnittelen ja toteutan yhdessä tiimini kanssa sovelluksia, aputyökaluja sekä laajennuksia olemassa oleviin järjestelmiin. Työtehtäviä on todella laidasta laitaan, sillä jokaisen asiakkaan ympäristö ja tarpeet ovat erilaiset. Yhtenä päivänä saatamme rakentaa autentikointiratkaisuja eri järjestelmien välille, kun taas toisena pähkäilemme, miten graafikon luomus saadaan ruudulle koodaamalla. Olenkin päässyt syventämään osaamistani aivan uudelle tasolle ja tutustumaan lukuisiin uusiin teknologioihin!”

Timo Varrela

Timo Varrela

Consultant

“Cubiqilla parasta ovat olleet loistavien tiimikavereiden lisäksi monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus kehittää ammattitaitoa omien kiinnostusten mukaan. Aloitin kesällä 2019 Class Cubiq -harjoittelijana Qlik-kehityksen parissa, mutta vuoden vaihteen jälkeen siirryin kehittämään edistynyttä ja ennustavaa analytiikka Data & AI -tiimiin. Cubiqilla olen päässyt oppimaan monipuolisesti eri data-analytiikan osa-alueista ja koko dataputken hallinnasta alan parhailta asiantuntijoilta. Vuoden sisällä olen päässyt toteuttamaan niin perinteisiä BI-ratkaisuja kuin ennustavaa analytiikkaa ja jatkuvasti tulee uusia mielenkiintoisia haasteita. Ehkä hienointa Cubiqilla on loistava yhteishenki ja se, että tehdään aidosti asioita yhtenä Cubiqina.”