Tule meille

Sykkiikö sydämesi datalle? Saatat olla seuraava huippuosaaja timanttiseen tiimiimme! Tule tekemään Cubiqista entistäkin parempi ja vaikuta kanssamme tulevaisuuden suuntaamme.

 

REKRY

Uratarinat

#wearecubiq

Linnea Lappi

KONSULTTI

Sosiaalinen ulkoilmaihminen

Inspiroidun uusista asioista ja
mahdollisuuksista oppia uutta. Vaihtelevuus
projektien ja asiakkaiden tarpeissa pitää
motivaation yllä.”

Muut uratarinat

Muut uratarinat

Miksi hakea meille?

1

Innostavat asiakasprojektit

Asiakkaamme ovat Suomen kiinnostavimpia yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita. Haastavat projektit pitävät motivaation korkealla ja osaamisen huipussaan.

2

Ihmiset toiminnan ytimessä

Loistava tiimihenki ja tekemisen meininki ovat menestyksemme avaintekijöitä. Yhdessä luomamme arvot, pelisäännöt ja tavat toimia ovat tehneet meistä huipputiimin. Me emme ole algoritmeja, me rakennamme niitä.

3

Osaaminen
nousukiitoon

Jatkuva kasvumme takaa joustavat ja mielenkiintoiset työtehtävät, joihin voit itse vaikuttaa. Mitä sinä haluaisit oppia seuraavaksi? Tule meille kehittymään ja kehittämään!

Esimerkkejä eduistamme

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Työsuhdepyörä
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jumppa)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Päräyttävät yhteistapahtumat
Vapaa-ajan tapaturma- ja

ryhmähenkivakuutus

Avoimet työpaikat

Tutustu meihin

Toimipisteet

Cubiqin sydän sijaitsee siellä missä cubiqlaisetkin. Viihtyisät toimistomme löytyvät hyvien kulkuyhteyksien päästä Helsingistä, Lahdesta, Tampereelta ja Turusta. Joustava ja mutkaton työkulttuurimme mahdollistaa juuri sinulle sopivan työskentelyn, jota tuemme mielellämme kaikin tavoin. Meillä tulet osaksi tiimiä sijainnistasi riippumatta.

 

Meistä sanottua

Johannes Viherä

Johannes Viherä

Junior Consultant

“Data-analytiikassa parasta on harmaan datamassan jalostaminen hyödylliseksi tiedoksi, jota voi käyttää tärkeiden päätösten tekemisessä. Olen päässyt esimerkiksi valjastamaan ESG-dataa asiakkaan käyttöön, mikä toivottavasti johtaa parempiin päätöksiin ei vain asiakkaan, vaan meidän kaikkien kannalta. Cubiqilla parasta taas on työyhteisö ja toisten auttamisen kulttuuri. Aina on aikaa auttaa kaveria, ja lisäksi koen, että minuun luotetaan ja olen saanut sopivassa määrin myös vastuuta. Cubiqilla koen, että minusta välitetään työkaverin lisäksi myös ihmisenä.”

Johanna Kulmala

Johanna Kulmala

Senior Data Engineer

“Cubiqilla työskentelyssä parasta on työkaverit sekä vaihtelevat projektit. Monipuolisten työtehtävien ansiosta pääsen kehittämään omaa osaamistani, sillä asiakkaiden tarpeet ja ympäristöt ovat erilaisia. Välillä rakennan talouden Power BI -sovellusta ja seuraavana päivänä kehitän asiakkaan Azure-ympäristöä. Omien taitojen syventyminen onkin takuuvarmaa, ja Cubiqilla on tullut opittua lyhyessä ajassa paljon.”