Tule meille

Sykkiikö sydämesi datalle? Saatat olla seuraava huippuosaaja timanttiseen tiimiimme! Tule tekemään Cubiqista entistäkin parempi ja vaikuta kanssamme tulevaisuuden suuntaamme.

 

Haluatko tulla osaksi yhtä Suomen parhaista työpaikoista? *

* (Great Place to Work 2019)

REKRY

Miksi hakea meille?

1

Innostavat asiakasprojektit

Asiakkaamme ovat Suomen kiinnostavimpia yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita. Haastavat projektit pitävät motivaation korkealla ja osaamisen huipussaan.

2

Ihmiset toiminnan ytimessä

Loistava tiimihenki ja tekemisen meininki ovat menestyksemme avaintekijöitä. Yhdessä luomamme arvot, pelisäännöt ja tavat toimia ovat tehneet meistä huipputiimin. Me emme ole algoritmeja, me rakennamme niitä.

3

Osaaminen
nousukiitoon

Jatkuva kasvumme takaa joustavat ja mielenkiintoiset työtehtävät, joihin voit itse vaikuttaa. Mitä sinä haluaisit oppia seuraavaksi? Tule meille kehittymään ja kehittämään!

Esimerkkejä eduistamme

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Hammashuolto
Stellan Siivous
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jooga, jumppa)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto
Stella – Sairaan lapsen hoitopalvelu

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Relax-huone
Päräyttävät yhteistapahtumat

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Eikö tärpännyt? Lähetä avoin hakemuksesi, niin katsotaan, mitä voimme tehdä unelmiesi eteen.Lue lisää

Tutustu meihin

Toimipisteet

Cubiqin sydän sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, jossa valtaosa cubiqlaisista työskentelee. Helsingin tiimimme on fiksu ja filmaattinen, äänekkääksikin kuvailtu. Lahdesta puolestaan löytyvät firman pähkinäsyöpöt ja moottoriurheilijat ja Tampereelta siipikulinaristimme. Joustava työkulttuurimme mahdollistaa juuri sinulle sopivan työskentelyn.

 

Meistä sanottua

Marika Nyfors

Marika Nyfors

Lead Consultant

“Cubiqilla jokainen päivä on erilainen, eikä tylsää työpäivää ole tullut vastaan. Web-kehittäjänä suunnittelen ja toteutan yhdessä tiimini kanssa sovelluksia, aputyökaluja sekä laajennuksia olemassa oleviin järjestelmiin. Työtehtäviä on todella laidasta laitaan, sillä jokaisen asiakkaan ympäristö ja tarpeet ovat erilaiset. Yhtenä päivänä saatamme rakentaa autentikointiratkaisuja eri järjestelmien välille, kun taas toisena pähkäilemme, miten graafikon luomus saadaan ruudulle koodaamalla. Olenkin päässyt syventämään osaamistani aivan uudelle tasolle ja tutustumaan lukuisiin uusiin teknologioihin!”

Marko Tolvanen

Marko Tolvanen

Lead Consultant

“Minulla on lähes 20 vuoden kokemus isoista IT-taloista, joten hyppy Cubiqille oli tietoinen ja mielenkiintoinen uusi haaste työurallani. Cubiqilla ei todennäköisesti törmää ”näin on aina tehty”-asenteeseen, vaan saa ja joutuu miettimään, miten asiat kannattaa tehdä parhaalla mahdollisella tavalla. Tykkään työskennellä jatkuvien palveluiden parissa, sillä silloin pääsee toimimaan laajoissa tuotantoympäristöissä, osallistumaan vaativiin häiriöselvityksiin sekä löytämään juurisyitä häiriöihin. Työhöni kuuluu myös tiimin työnohjausta ja resursointia, myyntihankkeisiin osallistumista sekä palveluprosessien määrittelyä ja kehittämistä, eli voin kirjaimellisesti sanoa työpäivieni olevan hyvinkin vaihtelevia. Cubiqilla on sekä kovaa asiantuntijaosaamista että tuoreita kykyjä, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva sparrauskaveri auttamaan eri projekteissa.”

Cubiq osaksi AFRYä

Cubiq Analytics liittyy osaksi AFRYn
liikkeenjohdon konsultoinnin divisioonaa 1.9.2021

LUE LISÄÄ →

You have Successfully Subscribed!