ANALYTIIKAN TRAINEE-OHJELMA

CLASS CUBIQ 2019

Haku vuoden 2019 trainee-ohjelmiin on päättynyt.

LISÄTIETOJA

REKRY

Haluatko nousta data-analytiikan huippu­luokkaan?

Class Cubiq on moderni palkallinen trainee-ohjelma, jonka tarkoituksena on tavoittaa nuoret lupaukset ja valmentaa heistä analytiikka-alan huippuosaajia. Pääset jo harjoittelujakson aikana käsiksi oikeisiin asiakastöihin ja ohjelman menestyksekkään suorituksen jälkeen jatkat vakituisessa työsuhteessa juniorikonsulttina Cubiqilla esimerkiksi data- ja analytiikkasovellusten toteutuksen tai järjestelmäylläpidon tehtävissä.

OSALLISTUJIEN ANTAMA PALAUTE

Yleisarvosana Class Cubiq -ohjelmasta 4,8 / 5
Saamani koulutukset olivat minulle hyödyllisiä 4,9 / 5
Tunnen olevani osa Cubiqin tiimiä 4,9 / 5
Suosittelisin Class Cubiqia muille työuraansa aloittaville 4,9 / 5

– Vastaajina aiemmin järjestettyjen Class Cubiq -ohjelmien osallistujat, 9 henkilöä.

Class Cubiq

Vuoden 2019 haku on päättynyt. Haemme kuitenkin jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme, katso alla olevasta linkistä avoimet paikkamme.

Hae nyt

Trainee-ohjelman sisältö

1. Cubiq Way

Opit minkälainen yhtälö vapaus + vastuu käytännössä on. Nykyaikaisen analytiikkakonsultin ja organisaation toiminta avataan sinulle perinpohjaisesti.

2. Teknologiavalmennus

Kokeneet konsulttimme valmentavat käyttämiemme teknologioiden jujut ja parhaat käytännöt sinulle käytännönläheisesti ja monipuolisten harjoitusten avulla.

3. Työharjoittelu

Pääset mentorisi johdolla nopeasti mukaan asiakasprojekteihin ja saat myös erikseen sovittavan oman asiakastyön tehtäväksi.

VIDEO

Class Cubiq trainee-kurssilaisten kokemukset

 

Miksi haluamme sinut mukaan?

Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Optimitilanteessa opintosi ovat yhdistelmä teknisiä ja liiketaloudellisia tai matemaattisia aineita.

 

Asenne

Sinulla on intohimoa kehittyä analytiikkakonsultoinnin huipuksi – palat halusta auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa jalostamalla datasta ja numeroista hyödyllisiä ja helppokäyttöisiä työkaluja.

Persoonallisuus

Tuot vauhdikkaaseen ja äänekkääseen tiimiimme jotain uutta ja uniikkia.

Taidot

Matemaattiset ja tekniset opinnot ovat olleet lähinnä lasten leikkiä opintourallasi. Excelistä on kasvanut kuin huomaamatta kädenjatkeesi ja SQL:n helppous viehättää.

Suoraviivaisuus

Sinulla on kyky saada monimutkainen näyttämään yksinkertaiselta.

Itseohjautuvuus

Suuret ja vakiintuneet konsultointiyritykset vaikuttavat sinusta turhan ryppyotsaisilta, haluat mieluummin työskennellä modernissa, pitkälti itseohjautuvassa ja nopeasti kehittyvässä yrityksessä osana nuorekasta tiimiä.

Joustavuus

Joustavuus työelämässä tarkoittaa sinulle sitä, että tarpeen mukaan työntekijä joustaa asiakkaan vuoksi ja vastavuoroisesti työnantaja joustaa työntekijän tarpeiden mukaan.

Asenne

Ajatuksia ensimmäisen traineekuukauden jälkeen

”Class Cubiqin korkean paikan leiri on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti! Uutta opittavaa tulee oikealta ja vasemmalta, ja välillä vuoriston ohuessa ilmastossa on meinannut alkaa ihan huippaamaan. Mahtava työporukka on saanut meidät viihtymään ja tuntemaan olomme kotoisaksi, iso kiitos kaikille siitä. Töihin on kiva tulla ja oppimisen into vaan kasvaa kun ympärillä on innostavia ja mukavia ihmisiä! Siistiä, että juuri meidät valittiin mukaan ”hiihtokouluun”.”

Janika Vähätiitto

Janika Vähätiitto

Consultant

“Ymmärsin jo ensimmäisenä päivänä Cubiqilla, että olin tehnyt oikean valinnan. Parasta meillä on huikea työporukka, joka tasapainottaa vauhdikasta ja vaativaa konsultin työtä. Cubiq tarjoaa minulle jatkuvasti haasteita monipuolisissa tehtävissä tunnettujen asiakkaiden kanssa. Kuluvan vuoden aikana hienointa on ollut huomata kuinka suuri merkitys omalla työpanoksella on asiakasorganisaatioissa.”

Phuoc Tran Minh

Phuoc Tran Minh

Lead Consultant

“Tuotantotalouden DI:nä arvostan data-analyytikon monipuolista toimenkuvaa, jossa yhdistyvät liiketoimintaprosessien ymmärrys ja luovien teknisten ratkaisujen keksiminen. Tyypilliset Qlik-projektit ovat myös sikäli antoisia, että jo muutaman viikon jälkeen näkee saaneensa aikaiseksi todellisia muutoksia asiakasorganisaatiossa, eikä pelkkiä raportteja ja esityskalvoja. Nopeasti kehittyvä ala ja teknologia takaavat, että mielenkiintoisia haasteita ja upeita mahdollisuuksia on riittämiin, liity siis mukaan!”

Hakemus

Haku vuoden 2019 trainee-ohjelmiin on päättynyt.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen mikko.pekkala@cubiq.fi.

Lisätietoja numerosta
+358 50 306 3363

CUBIQ BLOGI

CUBIQ ROUNDTABLE: MIKSI YRITYKSET SIIRTYVÄT QLIKVIEWSTÄ QLIK SENSEEN?

Cubiq Roundtable on asiakkaillemme suunnattu luottamuksellinen kutsutilaisuus, jossa keskustellaan vaihtuvista, asiakkaitamme hyödyttävistä aihepiireistä. Loppusyksyn Roundtable järjestettiin 21.11.2019 rentona aamiaistilaisuutena. Kutsuimme paikalle samankaltaisessa...

Kuukauden porkkana: Marraskuu 2019

Kuukauden porkkana on Cubiqin tapa palkita työntekijöitään hyvin tehdystä työstä. Perinne sai alkunsa marraskuussa 2018, kun taloon tullut uusi työntekijä ehdotti aiempaa avoimempaa työntekijöiden kehumista ja palkitsemista. Nyt jaettu porkkana on järjestyksessään...

Miksi edes maailman parhaat välineet eivät auta päätöstenteossa?

Cubiqin uusi Data & AI -liiketoiminnan vetäjä Jarmo Rajala tunnistaa markkinoilla ammottavan aukon huippuluokan kumppanille, joka kykenee vastaamaan yritysten data- ja AI-tarpeisiin analytiikkalähtöisesti ja läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Tässä...