Miltä tuntuisi olla töissä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Etsimme tietotekniikan osaajia liittymään vallankumoukselliseen, nopeasti kasvavaan joukkoomme. Haluatko työskennellä Suomen suurimpien ja merkityksellisimpien yritysten ja julkisorganisaatioiden kanssa? Onko intohimonasi tekniikka, mutta haluat keskustella suoraan asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun löytämiseksi? Oletko kiinnostunut analytiikkaratkaisujen alustan kehittämisestä ja ylläpitämisestä? Haluatko olla mukana toteuttamassa laadukasta palvelua ja edistyksellisiä analytiikkaratkaisuja?

Haemme nyt seuraavia vahvistuksia Cubiqin palvelutiimiin:

 Senior Technical Consultant
 Junior Technical Consultant

Seniorina sinulla on jo useamman vuoden kokemus erilaisista asiakasympäristöistä ja olet kartoittanut käytännön osaamista esimerkiksi järjestelmä-/ympäristöarkkitehtuureista, järjestelmäprojekteista ja järjestelmien ylläpidosta. Tietovarastointi- ja analytiikkaratkaisut ovat sinulla tuttuja ja sinulla on kokemusta Windows-palvelinympäristöistä, käyttäjähallinnan ratkaisuista, järjestelmäintegraatioista ja pilvialustoista. Olet myös tottunut ottamaan vastuun asiakkaan palveluista ja projekteista. Olet perusteellinen, ratkaisuhakuinen, kehittymishaluinen ja jaat mielelläsi osaamistasi muille tiimiläisille. Qlik-tuoteperheen ja ketterien menetelmien tuntemus ovat eduksesi tässä tehtävässä, mutta kokonaisuus ja asenne ratkaisee.

Juniorina olet esimerkiksi opintojesi kautta kartuttanut tietoteknistä osaamistasi ja palat halusta päästä näyttämään oppimaasi käytännössä. Haluat päästä työskentelemään järjestelmävalvonnan ja -ylläpidon parissa osana innostunutta ja itseohjautuvaa palvelutiimiämme, jossa saat vastuuta heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen. Tässä tehtävässä pääset kehittymään osaavassa joukossamme analytiikka-alustojen kehittämisen ja ylläpidon ammattilaiseksi.

Cubiq Analytics on analytiikkatalo, jossa alan parhaat osaajat haluavat olla töissä. Tehtävämme on toteuttaa suomalaisissa organisaatioissa ennennäkemättömiä läpimurtoja datan avulla. Haluaisitko hypätä timanttiseen joukkoomme?

Lisätietoja tehtävistä antaa Service Leadimme Hanna ( +358 406404466 / hanna.heimo@cubiq.fi ).

Tule osaksi meitä. Inspiroi ja inspiroidu!