Kuukauden porkkana on Cubiqin tapa palkita työntekijöitään hyvin tehdystä työstä. Perinne sai alkunsa marraskuussa 2018, kun taloon tullut uusi työntekijä ehdotti aiempaa avoimempaa työntekijöiden kehumista ja palkitsemista. Nyt jaettu porkkana on järjestyksessään yhdeksäs, ja käytäntö on vakiintunut osaksi kuukausipalavereiden ohjelmaa.

Syyskuun porkkana: Arnold

Syyskuun porkkanajulkistusta odotettiin innolla parin kuukauden kesätauon jälkeen. Porkkanan nappasi tällä kertaa täysin oikeutetusti konsulttimme Arnold.

“Myöhästyneet porkkanat Arnoldille. Hienosti hoidettu kesällä itsenäisesti asiakkaan ad hoc -projekti. Asiakas oli todella tyytyväinen ratkaisuun ja antoi pelkkiä kehuja. Arnold on myös hoitanut erinomaisesti Class Cubiqin tutorointia.”

Kuka olet ja mitä työtehtäviisi kuuluu?

Olen Arnold Ambarus, analytiikkakonsultti. Viikko sitten tuli vuosi täyteen Cubiqilla, ja tällä hetkellä toimin juniorikonsulttina. Pääasiassa teen Qlik Sense- ja Nprinting-kehitystä ja siinä ohessa tutoroin Class Cubiq -traineeita.

Mikä on ollut Cubiq-urasi tähtihetki?

Varmaankin tämän kesän aikana itsenäisesti hoidettu projekti, jossa asiakkaan odotukset olivat korkealla ja tuloksia haluttiin nopealla aikataululla. Datan laatuongelmat ja käynnissä ollut kesälomakausi toivat lisää epävarmuuskerrointa onnistumiselle. Projekti onnistui kuitenkin aikataulussa ja asiakkaalta tuli pelkkää kiitosta.

Mistä unelmoit?

Venepaikasta ja pienestä puuveneestä Hakaniemen rannassa.

Cubiq onnittelee syyskuun porkkanaa!