Kuukauden porkkana on Cubiqin tapa palkita työntekijöitään hyvin tehdystä työstä. Perinne sai alkunsa marraskuussa 2018, kun taloon tullut uusi työntekijä ehdotti aiempaa avoimempaa työntekijöiden kehumista ja palkitsemista. Nyt jaettu porkkana on järjestyksessään 11:s, ja käytäntö on vakiintunut osaksi kuukausipalavereiden ohjelmaa.

Marraskuun porkkana: Nico

Kuukauden porkkanan nappasi tällä kertaa konsulttimme Nico.

Nico toteutti asiakkaalle sovelluksen, jota käyttävät kymmenet asiakasyrityksen johtohenkilöt. Nico sai erityisesti kiitosta sujuvasta yhteistyöstä, avoimesta vuoropuhelusta sekä onnistuneesta kommunikoinnista. Hyvä Nico!

Kuka olet ja mitä työtehtäviisi kuuluu?

Olen Nico Simolin ja työskentelen Cubiqilla konsulttina. Toimenkuvaani kuuluu lähes yksinomaan Qlik Sense -sovelluskehitystä.

Mikä on ollut Cubiq-urasi tähtihetki?

Onnistuminen ja asiakkaan odotusten ylittäminen tähän mennessä isoimmassa kehitysprojektissani. Cubiq Golf 2019 -voitto tulee hyvänä kakkosena.

Mikä on arjen lempijuttusi?

Tällä hetkellä pienen, 9-viikkoisen koiranpentumme Manun kasvattaminen. Parasta on se, kun Manu tulee työpäivän jälkeen häntä heiluen tervehtimään tai laskee kuononsa syliini ja nukahtaa siihen onnellisena.

Cubiq onnittelee marraskuun porkkanaa!