Kuukauden porkkana on Cubiqin tapa palkita työntekijöitään hyvin tehdystä työstä. Perinne sai alkunsa marraskuussa 2018, kun taloon tullut uusi työntekijä ehdotti aiempaa avoimempaa työntekijöiden kehumista ja palkitsemista. Nyt jaettu porkkana on järjestyksessään kymmenes, ja käytäntö on vakiintunut osaksi kuukausipalavereiden ohjelmaa.

Lokakuun porkkana: Elisa

Lokakuun porkkana jaettiin kuukausipalaverimme yhteydessä Elisalle.

“Porkkanapinssi lähtee taas Elisalle. Ihan hemmetin hyvää työtä tuohon asiakkaan CRM-raportointiin liittyen. Asiakas sai ensimmäisen vaiheen CRM:n käyttöönotosta maaliin aikataulun mukaisesti (ml. raportointi), ja seuraava vaihe starttasi. Hyvää duunia raportointiin liittyen, ja vaikka vaatimukset muuttuivatkin moneen kertaan projektin aikana, kaikki saatiin tehtyä, kuten pyydettiin. Iso peukku ja porkkanapinssi, kovaa suorittamista junnulta! Vaikka odotukset olivatkin Elisan kohdalla kovat, niin kyllä ne tällä kertaa ylitettiin moninkertaisesti. Hienoa!”

Kuka olet ja mitä työtehtäviisi kuuluu?

Olen Elisa Moilanen ja toimin Cubiqilla juniorikonsulttina. Työkseni teen Sense-raportointia ja -kehitystä. Pääpaino ja mielenkiinto työssäni on UI-/UX-suunnittelussa. Toimin myös tutorina Class Cubiq -ohjelman harjoittelijoille.

Mikä on ollut Cubiq-urasi tähtihetki?

Olen päässyt työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa aivan mahtavien ihmisten kanssa. Tämän kuukauden porkkanapestin saaminen on itsessään tähtihetki. Tietää, että omaa panosta arvostetaan sekä asiakkaalla että meillä Cubiqilla.

Erityistaitosi?

Osaan olla stressaamatta asioista. Oli ongelma tai asia mikä tahansa, niin se hoidetaan ja sitten jatketaan eteenpäin. Yksinkertaista.

Cubiq onnittelee lokakuun porkkanaa!