Kuukauden porkkana on Cubiqin tapa palkita työntekijöitään hyvin tehdystä työstä. Perinne sai alkunsa marraskuussa 2018, kun taloon tullut uusi työntekijä ehdotti aiempaa avoimempaa työntekijöiden kehumista ja palkitsemista. Nyt jaettu porkkana on järjestyksessään kahdeksas, ja käytäntö on vakiintunut osaksi kuukausipalavereiden ohjelmaa.

Kesäkuun porkkana: Hanna

Kesäkuun porkkana jaettiin tällä kertaa Cubiqin kesäpäivillä Kotkassa koskenlaskun jälkeen. Saajaksi valikoitui asiakasvastaavamme Hanna.

“Hannan ykkösprioriteettina ovat aina ihmiset, olipa hän esimiehen tai asiakasvastaavan roolissa. Jaksat aina kuunnella, ymmärtää ja tsempata. Etsit aktiivisesti jokaiselle tiimiläisellesi oman, juuri hänelle sopivan paikan, jossa hänellä on mahdollisuudet ja edellytykset onnistua. Yhtään liioittelematta paras esimies, joka on omalle kohdalleni sattunut!” Hyvä Hanna!

Kuka olet ja mitä työtehtäviisi kuuluu?

Olen Hanna Heimo ja vastaan Cubiqilla jatkuvien palveluiden liiketoiminnasta sekä toimin isoimmissa asiakkuuksissa asiakasvastaavana. Työtehtäviini kuuluu sopivassa suhteessa palveluiden ja tiimin rakentamista sekä asiakkuuksien hallinnointia ja kehittämistä.

Mikä on ollut Cubiq-urasi tähtihetki?

Tähtihetkiä Cubiqilla ovat olleet sellaiset hetket, kun olen ymmärtänyt, kuinka huikea työporukka meillä onkaan. Viimeksi vietimme yhdessä kesäpäiviä, ja siellä taas huomasi, kuinka hienosti tämä porukka ottaa uudet henkilöt vastaan ja puhaltaa yhteen hiileen. Työtehtävien kannalta tähtihetkiä ovat olleet onnistumiset palvelutiimin rakentamisessa, kun on saatu uusia toimintamalleja lanseerattua ja määriteltyä tiimiläisille uusia innostavia rooleja.

Ketä ihailet ja miksi?

Ihailen ihmisiä, jotka tekevät täysillä omaa juttuansa ja positiivisella asenteella.

Cubiq onnittelee kesäkuun porkkanaa!