Kuukauden porkkana on Cubiqin tapa palkita työntekijöitään hyvin tehdystä työstä. Perinne sai alkunsa marraskuussa 2018, kun taloon tullut uusi työntekijä ehdotti aiempaa avoimempaa työntekijöiden kehumista ja palkitsemista. Nyt jaettu porkkana on järjestyksessään 12:s, ja käytäntö on vakiintunut osaksi kuukausipalavereiden ohjelmaa.

Joulukuun porkkana: Anna

Aika palata vielä hetkeksi viime vuoden puolelle ja julkistaa joulukuun porkkana, jonka sai ansaitusti controllerimme Anna.

“Jättimäinen porkkanapinssi Annalle, joka auttaa kaikessa aina hymyssä suin. Talousosasto on ottanut aimo askelen eteenpäin, kun Anna astui kehiin. Nopeaa ja tarkkaa sisäistä palvelua. Ja vaikka taloushommat ja niiden kehittäminen vievät huimasti aikaa, Anna jaksaa ja kerkeää silti olla monessa muussakin mukana. Ihana Anna!”

Kuka olet ja mitä työtehtäviisi kuuluu?

Olen Anna Alatalo ja työskentelen Cubiqilla controllerina. Nyt joulukuusta eteenpäin minut äänestettiin myös Cubiqin henkilökunnan työsuojeluvastaavaksi sekä luottamushenkilöksi. Olen myös hupitoimikunta Hupiqin aktiivinen jäsen.

Mikä on ollut Cubiq-urasi tähtihetki?

Aloitin työt Cubiqilla noin vuosi sitten ja olen päässyt tekemään monia mielenkiintoisia ja haastavia kehittämistehtäviä sisäisten järjestelmien ja sisäisen raportoinnin parissa. Mieluisten työtehtävien lisäksi olen päässyt tutustumaan ihan mielettömään työporukkaan ja viettämään paljon aikaa heidän kanssaan. Viime vuoden päätteeksi sain vielä kunnian jatkossa toimia edellä mainituissa pesteissä työsuojeluvastaavana ja luottamushenkilönä sekä kaiken kukkuraksi sain vielä kuukauden porkkanan! Eli kyllä pitäisin ihan koko huippua vuotta 2019 Cubiqilla yhtenä tähtihetkenä.

Miten vuosi 2020 on lähtenyt käyntiin?

Miten vuosi 2020 on lähtenyt käyntiin? Vuosi on lähtenyt käyntiin täydessä työn tohinassa. Innolla uuteen vuoteen ja uusiin haasteisiin!

Cubiq onnittelee kuukauden porkkanaa!