Cubiq
Rekry

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT!
 

Haluatko olla mukana toteuttamassa laadukasta palvelua ja edistyksellisiä analytiikkaratkaisuja? Juuri nyt etsimme Cubiqin palvelutiimiin uutta palveluasiantuntijaa / service specialistia tarjoamaan tuki-, valvonta- ja ylläpitopalvelua asiakkaillemme. Haluaisitko sinä liittyä osaksi asiantuntevaa mutta rentoa joukkoamme?

Tehtäväsi Cubiqilla

Toimit toisen ja kolmannen tason asiantuntijatuessa tarjoten asiakkaillemme saumattoman palvelukokemuksen (palveluaika arkisin klo 8-16). Lisäksi tehtävä sisältää monipuolisia analytiikkaympäristöjen valvonta- ja ylläpitotehtäviä. Omasta kokemuksestasi sekä kiinnostuksestasi riippuen pääset mukaan myös projekteihin, jotka voivat liittyä esimerkiksi automatisointeihin, pilvipalveluihin, järjestelmämigraatioihin tai palveluiden käyttöönottoihin. Työskentelet osana palvelutiimiämme, jossa sinua odottavat jo tulevat kollegasi Hanna, Ari, Eleni, Sebastian ja Aki. Tehtävä edellyttää sekä tiimityöskentelyä että itsenäistä ongelmanratkaisua.
 

Toimit mm. seuraavien teknologioiden parissa

  • Qlik-platformin tuotteet (QlikView, Qlik Sense, QAP, NPrinting, GeoAnalytics)
  • MS Azure -alustalle pohjautuvat analytiikkaympäristöt
  • Jira-palvelunhallintajärjestelmä
  • Datadog-valvontaohjelmisto

 
Loistat tehtävässä, jos sinulla on esimerkiksi

  • Kokemusta Help Desk- / Service Desk -tehtävistä
  • Tietotekniikan tutkinto tai työssä hankittu IT-osaaminen
  • Kokemusta / ymmärrystä palvelinympäristöistä, integraatioista, pilvialustoista
  • Kokemusta / ymmärrystä tietovarastoinnin, analytiikan ja datan ratkaisuista
  • Avoin asenne ja hyvät tiimityötaidot

Miksi Cubiq?

Työyhteisönä olemme innostuva ja innostava. Vajaassa vuodessa olemme tuplanneet henkilöstömme ja kehittäneet työkulttuuriamme aidosti osallistavaan ja ihmislähtöiseen suuntaan. Käymme paljon yhteisillä lounailla ja pidämme kahvitaukoja loungessamme, mutta ei huolta, jos tarvitset toisinaan myös omaa aikaa: meillä sekin järjestyy. Voit pitää etäpäiviä ja järjestää työpäiväsi ja -aikasi hyvinkin joustavasti. Meillä työntekijöitä kuunnellaan ja päätöksentekoon pääsee mukaan pienelläkin osallistumisella.

Hyvä työilmapiirimme on huomioitu myös vuoden 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa, jonka mukaan Cubiq on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista; itse asiassa pienten yritysten (alle 50 työntekijää) sarjassa viides. Innostus ja tekemisen meininki tarttuvat meillä työntekijästä toiseen, mikä näkyy myös työhyvinvoinnissamme, jota mittaamme neljä kertaa vuodessa.

Työhyvinvoinnin ylläpitämisessä auttavat myös Cubiqin tarjoamat jumppa ja jooga, jotka kuuluvat halutessasi osaksi työaikaasi. Muita etujamme ovat muun muassa:

Lounasetu
Virike-etu
Työmatkaetu
Hieronta
Hammashuolto
Stellan Siivous
Afterworkit ja sporttitapahtumat

Ohjattu liikunta (jooga, jumppa)
Etätyömahdollisuus
Joustavat työajat
Matkapuhelinetu
Kodin laajakaistayhteys
Työterveyshuolto
Stella – Sairaan lapsen hoitopalvelu

Toimiston käyttö vapaa-ajalla
Snacksit, limut/kahvit
Pelikonsolit, pelit, kirjat
Relax-huone
Päräyttävät yhteistapahtumat

 

Kiinnostuitko?

 
Jos edellä mainitut asiat saavat sydämesi sykähtämään, saatat olla oikea henkilö tiimiimme. Voit lähettää CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi Hannalle.

Hakuaika päättyy 31.7., ja tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Toivottavasti tapaamme pian!

YHTEYSTIEDOT

 

Hanna Heimo

Customer & Service Lead

+358 40 640 4466
hanna.heimo@cubiq.fi