Efima siirtää Qlik-asiakkuutensa liiketoimintasiirrolla Cubiq Analytics Oy:lle. Strategisen kumppanuuden tavoitteena on varmistaa Efiman Qlik-teknologiaa käyttäville asiakkaille paras mahdollinen palvelu ja tuki.

 

Siirron taustalla on Efiman keskittyminen Microsoftin PowerBI-teknologiakyvykkyyteen Suomen nopeimmin kasvavana Microsoft Dynamics 365 -toimittajana. Cubiq Analytics taas on Suomen johtavia ja suurimpia Qlik-palveluntarjoajia.

Cubiq-kumppanuuden myötä pystymme palvelemaan aikaisempaa paremmin ja monipuolisemmin asiakkaitamme Qlik-alustan hyödyntämisessä ja kehittämisasioissa. Cubiqilla on yli 40 Qlik-teknologiaan keskittynyttä asiantuntijaa, ja olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä jo pidempään.

– Tero Salminen, toimitusjohtaja, Efima

Jo aiemmin aloitetun Efima-yhteistyön vahvistaminen on luonnollinen askel kumppanuudessamme. Voimme palvella yhteisiä asiakkaitamme entistä paremmin ja laajemmin. Samalla Cubiq vahvistaa asemaansa Suomen Qlik-markkinassa entisestään, ja aloitamme innolla yhteistyön uusien asiakkaiden kanssa.

– Mikko Pekkala, toimitusjohtaja, Cubiq Analytics

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tero Salminen, Efima Oy
tero.salminen@efima.com, 040 767 5311

Toimitusjohtaja Mikko Pekkala, Cubiq Analytics Oy
mikko.pekkala@cubiq.fi, 050 595 9122

 

Efima Oy tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja tiedolla johtamisen ohjelmistoratkaisuilla, ulkoistuspalveluilla ja konsultoimalla. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja olla erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillemme.

Vuonna 2019 Efimassa on yli 150 työntekijää. Efiman liikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa, ja sillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, New Yorkissa ja Austinissa. Lue lisää www.efima.com

 

Cubiq Analytics Oy on analytiikkatalo, jossa alan parhaat osaajat haluavat olla töissä. Tehtävämme on toteuttaa suomalaisissa organisaatioissa ennennäkemättömiä läpimurtoja datan avulla luottamuksellisessa ja läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Cubiq on vuonna 2016 perustettu nopeasti kasvava data-analytiikkaan ja tiedolla johtamiseen keskittyvä yritys. Cubiqin liikevaihto on yli 5 M€ (viimeiset 12 kk), ja se työllistää yhteensä lähes 50 ihmistä Helsingissä ja Tampereella. Lue lisää www.cubiq.fi