Olen Jussi, Cubiqin analytiikkakonsultti – ja rakastan työtäni. Käsissäni on maailman arvokkain raaka-aine: data. Työssäni muutan sitä tiedoksi ja näkemyksiksi, joilla ratkaistaan liiketoiminnan haasteita. Mikä tekee tästä työstä niin mahtavaa? Seuraavassa neljä syytä.

Työni tulokset näkyvät

Asiakkainamme on erilaisia yrityksiä monilta toimialoilta. On mahtavaa päästä projektien ja kehitystöiden yhteydessä perehtymään siihen, miten erilaisten yritysten prosessit eroavat toisistaan. Jo projektin alkuvaiheessa saa päästää mielikuvituksen lentämään: miten parhaiten visualisoin asiakkaan tietotarpeet ja mitä kaikkea saamme jatkossa irti samaisesta datasta.

Työni on digitaalista mutta tulokset erittäin konkreettisia. Koen, että pääsen vaikuttamaan tapoihin, joilla asiakkaamme toimivat ja johtavat yrityksiään.

Saan tehdä vaihtelevia asiakasprojekteja

Olen suhteellisen helposti kyllästyvää sorttia mutta tässä työssä olen edelleen, reilun kolmen vuoden jälkeen, alkuhuumassa. Yksikään päivä ei ole ollut samanlainen, sillä asiakkaiden tarpeet vaihtelevat, ja uutta oppii jatkuvasti, väkisinkin.

Sovellusten toiminnallisuuksien ja visuaalisen ilmeen kehittämisessä vain taivas, ja tietysti sovitut aikataulut, ovat rajana. Tärkeintä on toki saada sovellukset kovaan käyttöön ja tuottamaan arvoa.

Voin tuunata työpäiväni

Tällä hetkellä puhutaan paljon työn tuunaamisesta eli muokkaamisesta itselle sopivaksi. Minulla on onnekseni erityisen suuri vapaus valita mitä teen, missä teen, miten teen ja milloin teen. Totta kai työtilanteen ja asiakaspalaverit huomioiden.

Aloitin juuri jatko-opinnot, joten on hienoa, että pystyn suunnittelemaan viikkoni erittäin joustavasti. Voin halutessani hyödyntää aamuviiden “voittajantunnin” tai jatkaa hommia vielä kympin uutisten jälkeen illalla, jos virtaa riittää.

Ei paskempi työyhteisö

Cubiqilla saan tehdä töitä alan parhaiden ammattilaisten kanssa, eikä työnantaja muutenkaan ole huonoimmasta päästä, kuten Great Place To Workin 5. sija vihjaa.

Mikäpä tässä siis konsulttina ollessa! Jos liittyminen tähän työporukkaan kiinnostaa, katso avoimet työpaikkamme uusilta rekrysivuiltamme.