Vaikka NodeGraph ei ole lääkäri, on NodeGraphin alustan kuultu parantavan useita datapäänsärkyjä. Käyttämälläsi BI-työkalulla ei oikeastaan ole väliä, on se sitten Qlik, PowerBI, Tableau tai jokin muu, sillä NodeGraphin dataälykäs alusta ymmärtää ja ratkaisee ketterästi datahaasteesi. Nappaa alta reseptit talteen seuraavan päänsäryn varalle.

1. Varmista, että organisaatiosi käyttää laadukkaasti turvattua dataa

Tuomalla metadatan aina kenttätasolle asti NodeGraph näyttää tarkasti, mistä kaikki käyttämäsi data tulee, joten voit olla varma sen luotettavuudesta. Datan alkuperän, liikkeiden ja taitoskohtien jäljittäminen tarjoaa näkymän sen laatuun.

2. Mahdollista täysi kontrolli dataasi

NodeGraph antaa mahdollisuuden jäljittää käyttämääsi dataa, mikä antaa täyden näkyvyyden kaikkiin taitekohtiin ja mahdollistaa siten dataohjautuvan päätöksenteon. Tällöin tieto ei ole vain yksittäisten työntekijöiden hallussa, eikä se näin ollen katoa esimerkiksi työntekijävaihdosten yhteydessä.

3. Säästä aikaa, resursseja ja rahaa automaation avulla

Voit heittää manuaalisen dokumentoinnin ikkunasta pihalle, kun implementoit tai siirrät dataa ja sovelluksia. Markkinoiden ainut täysin automatisoitu, metadatan siirtämiseen tarkoitettu NodeGraph tekee sen puolestasi ja huomattavasti nopeammin.

4. Mahdollista koko organisaation yhteistyö

NodeGraph tukee datan jakamista koko organisaatiollesi, mikä saa aikaan nopeamman muutosmyönteisyyden. Liiketoimintayksiköt voivat työskennellä yhdessä metatasolla tai tarjota osaamistaan KPI:n ja muiden data-aiheiden ymmärtämiseksi.

5. Rakenna luottamusta dataan

Sovelluksen avulla luotat dataasi ja datalähteisiisi enemmän ja teet täsmällisiä vaikutusarviointeja ennen muutoksia. Näin päätöksiä tehdään suunnitellusti, mitatusti ja strategisesti.
 

Puuttuuko listalta oma reseptisi tai haluatko keskustella ratkaisuista tarkemmin? Ota yhteyttä!

Katso myös Cubiqin ja NodeGraphin 20min webinaari Qlik-ympäristön läpinäkyvyyden kehittämisestä:
 

Cubiq Webinaari – NodeGraph tuo Qlik-ympäristöösi läpinäkyvyyden